MENIU

Crima pe care nici polițiștii nu și-o explică. Un elev din Iași, găsit înjunghiat în casă

<p>TRAGIC. Fetiţă de 13 ani din Gorj găsită sp&acirc;nzurată, după o certă cu părinţii</p>

Un tânăr de 18 ani din Iaşi a fost găsit fără suflare în apartamentul familiei sale. Acesta fusese înjunghiat în spate. Cel care l-a descoperit a fost tatăl său, fost ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii. Bărbatul a sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru fiul său. Poliţiştii încearcă acum să afle cine l-a ucis pe băiat şi de ce.

Părinţii băiatului au ajuns acasă de la serviciu. Când au deschis uşa apartamentului şi-au găsit fiul în hol. Tânărul fusese înjunghiat cu un cuţit. Medicii de la SMURD, sosiţi la locul incidentului, nu au putut decât să declare decesul.

Imediat au sosit polițistii şi au început ancheta. Criminaliștii au adunat probe, iar polițiștii au vorbit cu toți locatarii blocului.

Tânărul găsit înjunghiat era elev la liceul de informatică "Grigore Moisil", din Iași. Vecinii spun că era liniștit și nu-şi pot explica ce s-a întâmplat.

Trupul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Zona în care locuia băiatul a fost împânzită de polițistii în căutare de indicii.

 
Mai multe articole despre:
poliţie salvare SMURD crima iasi elev înjunghiat