MENIU

Crimă oribilă în SUA! Tânăr de 19 ani din Dej, împuşcat în cap în garajul casei

Crimă oribilă în SUA! Tânăr de 19 ani din Dej, împuşcat în cap în garajul casei

Sorin Farcaş, un tânăr dejean în vârstă de 19 ani, a fost executat în garajul părinţilor săi din Huber Heights, Daytona, statul american Ohio. Băiatul a murit pe loc, fiind împuşcat în cap.

Nenorocirea a avut loc în dimineaţa zilei de 28 mai, în jurul orei 3.00. Cel care a anunţat Poliţia a fost un prieten al lui Sorin. Tânărul a sunat la 911 anunţând că amicul lui a fost împuşcat în cap.

„Dumnezeule, prietenul meu a fost împuşcat în cap. Sunt foarte speriat!”, le-a spus la telefon băiatul operatorilor de la 911.

„Prietenul tău nu mai poate fi ajutat?”, a întrebat dispecerul.

„A murit! L-au împuşcat în cap!”, a venit imediat răspunsul.

Tânărul de 19 ani era din Dej, dar trăia cu familia în Dayton, Ohio.

Sergentul Brad Reaman, de la Poliţia din Huber Heights, a declarat, pentru daytondailynews.com, că Sorin şi prietenul lui se aflau în garaj în momentul în care un bărbat s-a apropiat. Farcaş a fost executat, apoi atacatorul s-a urcat într-o maşină şi a fugit.

Până la această oră, suspectul nu a fost încă identificat.

Sorin a fost declarat decedat la 10 minute după ce un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

Sergentul Reaman spune că zona unde a avut loc asasinatul este una liniştită. Omul legii se declară însă îngrijorat de faptul că, în ultimele zece zile, în cartier au fost raportate patru incidente violente.

Sorin Farcaş s-a înscris în această primăvară la Colegiul Sinclair, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

Sursa

Mai multe articole despre:
crimă crimă SUA