MENIU

Crimă macabră, la Sibiu! Detaliile ȘOCANTE descoperite de anchetatori

Crimă șocantă în Sibiu

O crimă oribilă s-a petrecută la Sibiu! Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în râul Cibin, în cursul zilei de joi. Din primele informații, se pare că trupul neînsuflețit al acestuia a fost aruncată acolo de un prieten care, înainte de a recurge la acest gest, l-ar fi tăiat în mai multe bucăți, susțin surse din rândul anchetatorilor, scrie realitateadesibiu.net.

”În municipiul Sibiu, în râul Cibin, mai multe echipaje din cadrul ISU și IPJ Sibiu efectuează activități de căutare a unui bărbat cu privire la care exista suspiciunea ca ar fi fost victima unei infracțiuni de omor”, au anunțat joi după-amiaza reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. 

Surse din rândul anchetatorilor arată, pentru Turnul Sfatului, că victima este un bărbat de aproximativ 70 de ani, care a fost dat dispărut la jumătatea acestei luni.

În urma cercetărilor derulate de polițiștii sibieni, aceștia au ajuns la un prieten al celui dispărut, cu care victima obișnuia să-și petreacă timp.

Inițial, agresorul a negat faptul că în ultimul timp cei doi s-ar mai fi întâlnit. În urma analizării imaginilor preluate de pe diferite camere de supraveghere din oraș, polițiștii au descoperit că varianta expusă de acesta nu este și cea reală. De altfel, agresorul și-a recunoscut în cele din urmă vina. El le-a povestit oamenilor legii cum s-a produs teribila crimă. Potrivit acestuia, totul a pornit pe fondul consumului de alcool. Victima ar fi căzut, s-a lovit la cap și și-ar fi pierdut cunoștința. Agresorul nu s-a îngrijorat și a mers la culcare, însă a doua zi a observat că "prietenul" său a murit. Singura soluție la care s-a gândit în acel moment a fost să ”îl taie în bucăți și să îl arunce în Cibin”.

Cazul este în dinamică, agresorul urmând să fie audiat și în zilele următoare pentru a se stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.