MENIU

CRIMĂ LA COAFOR. Bărbatul care şi-a ucis soţia într-un coafor a ieşit din comă

Crimă înfiorătoare la coafor

CRIMĂ LA COAFOR. Bărbatul care și-a ucis soția într-un coafor din Iași, în a doua zi de Crăciun, și care a încercat apoi să se sinucidă a fost transferat, luni, de la secția de terapie intensivă a Spitalului "Sf. Spiridon" într-o altă secţie a spitalului, după ce a ieşit din comă, starea sa fiind stabilă.

CRIMĂ LA COAFOR Potrivit medicilor, Vasile Olaru, în vârstă de 41 de ani, a ieşit din comă. "Pacientul este stabil, a fost mutat astăzi de la terapie intensivă și necesită în continuare îngrjiri. A început să își recapete cunoștința în primele zile ale anului, iar acum se poate vorbi cu el. Deși în stare stabilă, pacientul necesită în continuare îngrijiri, nu se poate pune problema externării. Nu putem să estimăm cu exactitate când va putea să fie interogat de către autorități, depinde de evoluția stării sale de sănătate. Oricum, poliția este prezentă tot timpul în spital, din momentul în care acesta a deschis ochii și a fost conștient, și îl păzește", a declarat, luni, coordonatorul UPU-SMURD Iași, Diana Cimpoeşu.

CRIMĂ LA COAFOR În 28 decembrie, bărbatul a intrat în COAFORUL aflat la parterul Căminului studenţesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iaşi, unde lucra soţia sa, şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu acelaşi cuţit.

CRIMĂ LA COAFOR Coodonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, declara că echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia avea plăgi multiple la gât şi abdomen şi era în stop cardio-respirator, încercându-se fără succes resuscitarea acesteia.

CRIMĂ LA COAFOR La rândul său, bărbatul avea plăgi abdominale şi era în şoc hemoragic, fiind dus în stare gravă la Spitalul "Sfântul Spiridon", unde a suferit şi un stop cardio-respirator, fiind resuscitat şi supus unei intervenţii chirurgicale.

CRIMĂ LA COAFOR Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vâjâiac, conflictul între cei doi soţi a avut loc într-o anexă a coaforului, şi nu în locul în care se aflau clientele şi celelalte angajate ale salonului.

Anca Vâjâiac a declarat că femeia, în vârstă de 38 de ani, depusese o plângere la Poliţie împotriva soţului său, la începutul lunii noiembrie, pentru lovire şi alte violenţe, însă la scurt timp a retras plângerea, după ce s-ar fi împăcat cu acesta.

În 26 decembrie, femeia a depus o a doua plângere împotriva soţului său, după ce a fost agresată din nou de acesta, ulterior ea fiind cazată, împreună cu copiii, într-un centru pentru protecţia victimelor violenţei domestice. Cei doi soţi aveau trei copii - două fetiţe în vârstă de doi ani şi şapte luni, respectiv 13 ani şi un băiat major. Cele două fete minore ale femeii vor fi încredinţate unui unchi, decizia fiind luată în urma anchetei desfăşurate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi.