MENIU

Crima de la Mangalia - Verișoara fetei omorâte: „Cred că ucigașa s-a drogat și au apucat-o crizele”

Crima de la Mangalia - Verișoara fetei omorâte: „Cred că ucigașa s-a drogat și au apucat-o crizele”

Criminala de la Mangalia care și-a ucis prietena de 18 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar puzzle-ul tragediei este refăcut pas cu pas de anchetatori. Se pare că atunci când a ajuns în parc, tânăra a fost întrebată de taximetrist ce are în geamantan și a susținut că are mai multe cărți cumpărate de pe litoral. Anchetatorii au descoperit în telefonul Alinei, tânăra omorâtă cu sânge rece, și un schimb de mesaje între ea și iubitul ei, chiar în dimineața crimei. Apropiații fetei spun, însă, că mesajele ar fi fost trimise de prietena ei cea mai bună, cea care a ucis-o și încerca astfel să își acopere fapta. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional. 

Apropiații Alinei spun că mesajele ar fi fost trimise chiar de prietena ei cea mai bună, Loredana, cea care a și ucis-o și încerca, prin schimbul de mesaje, să își asigure nevinovăția. 

„Erau prietene de mici. Au mâncat împreună, s-au jucat, au mers la școală. Acum trei săptămâni mi-a spus așa: Loredana e foarte agresivă. Loredana îl înșela pe iubitul ei, iar el o urmărea să o bată.

Alina nu scrie așa mesaje, ea scrie corect, cu virglă, cu cratimă. Cred că criminala, fiind drogată, au apucat-o crizele”, a spus Oana, verișoara fetei ucise, în direct, la Realitatea PLUS.

Crima a avut loc în camera de hotel din Saturn, unde cele două erau cazate. Potrivit unor surse, fetele s-au certat pentru că victima își înșela iubitul, iar autoarea crimei trebuia să mintă pentru ea. Cearta a căpătat proporții uriașe, apoi s-au lovit, iar prietena Alinei a ucis-o.

Ulterior, aceasta i-a pus cadavrul într-un geamantan, l-a aruncat de la etajul 1 și l-a dus în parcul din Mangalia, cu un taxi. 

În timp ce anchetatorii fac cercetări pentru a reface puzzle-ul tragediei, apar informații cutremurătoare și despre copilăria Alinei. Provenea dintr-o familie cu cinci copii, iar mama ei fugise de acasă cu sora mai mică a fetei, din cauza bătăilor pe care le primea de la soț. La un moment dat, ar fi fugit și ea de acasă, după ce tatăl ar fi prins-o că își sunase mama. Amănuntele despre drama fetei au apărut anii trecuți în presa locală din Vaslui. Atunci, povestea fetei a atras atenția unui om de afaceri care, impresionat de faptul că Alina învăța bine a luat legătura cu mătușa ei pentru a o ajuta cu bani. 

Citește și: 

Crima de la Mangalia - Procuror: „A ucis-o, a pus-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi”

Mai multe articole despre:
crima mangalia verisoara