MENIU

Crima de la Grădina Botanică. Tatăl fetei ucise, prima reacție: „Până la moarte și dincolo de ea!”

Crima de la Grădina Botanică. Tatăl fetei ucise, prima reacție: „Până la moarte și dincolo de ea!”

Crima de la Grădina Botanică. Tatăl fetei ucisea avut prima reacție, joi. Melis Lungu, în vârstă de 14 ani, a fost înjunghiată mortal în după-amiaza zilei de marți, 27 iunie, în Gradina Botanică din Craiova.

Crima de la Grădina Botanică. Tatăl fetei ucise a postat un mesaj înduioșător, joi, pe o rețea de socializare, alături de o coroană cu flori.

Tatăl fetei a transmis, în urmă cu câteva ore, primul mesaj de la decesul fiicei sale. Flavius Lungu a postat în mediul online o fotografie cu o coroană de flori trimisă de Universitatea Craiova pe care este scris următorul mesaj: „MELIS – MEREU ÎN INIMILE NOASTRE!”.

Tatăl tinerei a scris alături de fotografie „PÂNĂ LA MOARTE ȘI DINCOLO DE EA!”.

Copila se afla la plimbare alături de prietenul ei, Emanuel. Băiatul a fost și el rănit grav. Incidentul a avut loc după ce tânărul de 19 ani l-a avertizat pe atacator că se uită insistent la prietena sa. Ulterior, minorul s-a năpustit asupra celor doi cu o macetă pe care o avea în ghiozdan.

Elevul de la Colegiul Militar a crezut că l-a omorât pe Emanuel și pentru a nu lăsa urme a înjunghiat-o mortal și pe Melis Lungu.

Mai multe articole despre:
crima gradina botanica atac tata