MENIU

Crimă cu sânge rece. Mamă și fiică, înjunghiate în propria casă. Atacatorul s-a sinucis

Foto arhivă Inquam

Crimă șocantă în Bacău. Un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica vărului său în urma unui conflict spontan. La fața locului poliția a descoperit copila decedată, iar femeia a reușit să ajungă să anunțe vecinii, însă a decedat și ea. De asemenea, atacatorul s-a sinucis.

„La data de 30.07.2022, IPJ Bacău a fost sesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan petrecut la domiciliu, o femeie, de 40 ani și fiica acesteia, de 10 ani, au fost înjunghiate de către un bărbat (vărul soțului victimei). La fața locului, în locuință a fost identificată minora, care se afla în stare de inconștiență, precum și autorul ce prezenta o plagă la nivelul gâtului, dar prezenta semne vitale. Femeia a fugit de la fața locului pentru a solicita ajutor, intrând în locuința unor  vecini, dar în urma leziunilor suferite se afla în stare de inconștiență. Echipajul medical ajuns ulterior la fața locului 
a declarat decesul celor 3. Din primele verificări rezultă că bărbatul le-a agresat pe femeie și pe fiica acesteia, după care s-a sinucis. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, conform unui comunicat al poliției.