MENIU

Crima care a îngrozit Germania! Declarația halucinantă a româncei care i-a ucis cu sânge rece pe soția și fiul de 5 ani ai amantului ei

Românca de 38 de ani, stabilită în Austria, care a ucis cu sânge rece pe soția și fiul de 5 ani ai amantului ei a fost condamnată la închisoare pe viață de Tribunalul Regional Klagenfurt. Hotărârea nu este definitivă. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

”Am vrut să-i omor!”, a spus femeia în sala de judecată, fapt ce i-a adus pedeapsa maximă pentru omor cu premeditare, decizie luată în unanimitate de jurați.

„Am găsit doar motive agravante, nu și motive atenuante”, spune judecătorul Manfred Herrnhofer, președintele curții cu jurați.

În ianuarie 2022, românca și-a omorât rivala și pe fiul acesteia de 5 ani. Femeie a avut o relație cu soțul victimei, tot româncă, însă relația nu a funcționat din cauza geloziei. Mai exact, ea nu se putea împăca cu ideea că amantul se înțelege bine cu soția și că își iubește copilul. 

După ce a fost părăsită, românca a decis să se răzbune pe familia bărbatului. Ea i-a scris acestuia că-i va călca fiul cu mașina cu doi ani înainte ca acest lucru să se întâmple. ”Nenorocitul va muri”, a fost amenințarea femeii.

Declarațiile româncei în fața instanței au fost fără nicio urmă de remușcare.

”O mărturie plină de remuşcări ar fi fost un factor atenuant. Dar asta nu s-a întâmplat deloc”, a spus judecătorul Manfred Herrnhofer, potrivit publicației Oe24.

Femeia a povestit că, în dimineața  zilei în care a avut loc dubla crimă, și-a așteptat rivala pe o stradă îngustă. A accelerat la 60 km/h, pentru a fi sigură că aceasta nu va scăpa. În momentul impactului, fiul victimei se afla pe trotinetă și a fost lovit în plin.

„Da (am vrut să-i ucid pe amândoi, n.r.). Copilul era lângă ea, dacă l-aș fi ferit pe el, o ratam pe ea. El era destul de aproape de ea și în acel moment nu conta pe cine loveam, dar îmi pare rău, în principal din cauza copilului”, a declarat agresoarea, în instanță.

Femeia s-a documentat cum să-și ucidă rivala pe internet cu câteva săptămâni înainte de crimă. Anchetatorii au găsit căutari despre metode de ucidere, cât și care ar fi motivele atenuante în insanță. Mai mult decât atât, pe telefonul ei mobil a marcat scena ulterioară a crimei, o stradă îngustă din fața casei victimei. 

sursa: oe24.at