MENIU

Crezi că partenerul te înşeală? Iată 5 trucuri prin care îi poţi testa fidelitatea

Cu toate că nu ne dorim nici pe departe o astfel de experienţă, se întâmplă ca unii dintre noi să fim înşelaţi de cel pe care îl consideram partenerul ideal.

Tocmai de aceea există câteva reguli simple prin care putem să ne dăm seama dacă persoana de lângă noi ne înșeală sau nu:

1. Dă mai multă atenție telefonului său, decât îți dă ție: Dacă petreceți timpul împreună și partenerul stă mai mult pe telefon, dându-i mai multă atenție acestuia decât ție, e un semn destul de clar că nu mai este interesat de tine.

2. Programul său este brusc mai încărcat: Dacă dintr-o dată programul partenerului este mai încărcat decât de obicei, acesta ar putea fi un semn că te înșeală. Dacă înainte petreceați weekendul împreună și dintr-o dată are programul plin de întâlniri cu prietenii sau alte activități, ar trebui să fii pe fază.

3. Are mai multă grijă la cum se îmbracă: Dacă partenerul tău se aranjează mai mult decât de obicei sau își cumpără mai multe haine decât înainte, ar trebui să fii atent. E posibil să se aranjeze pentru altcineva și nu pentru tine.

4. Nu mai face planuri pentru viitor: Dacă brusc nu își mai face planuri de viitor alături de tine, atunci e posibil ca partenerul tău să își fi găsit pe altcineva.

5. Încercă să îți spună tot timpul cât de nefericit/ă este: Dintr-o dată îți spune toate nemulțumirile pe care le are și cât de nefericit este în fiecare zi. Acesta ar putea fi un semn clar că te înșeală și că nu mai este interesat de tine sau de relația voastră.

Mai multe articole despre:
amantă înşelat partener trucuri