MENIU

Cum poți să iei un credit de 40.000 lei garantat de stat. Ce motive poți să invoci

De acum, puteți lua de la bancă, fără mari bătăi de cap, un împrumut cu dobândă zero, de până la 40 de mii de lei. Banii pot fi folosiți pentru dezvoltarea carierei, renovarea casei sau chiar pentru festivaluri de muzică electronică.

Guvernul face acest cadou garantat aproape integral de stat prin programul ,,Investește în tine". Nu poate să verifice însă dacă cei care se împrumută chiar investesc banii în dezvoltarea personală.

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani pot lua credite cu dobândă suportată de la bugetul de stat de până la 40.000 de lei. Românii cu vârste curpinse între 26 şi 55 de ani se pot împrumuta cu 5 mii de lei mai puțin.

Apare o problemă sensibilă în ceea ce privește sensul expresiei ,,dezvoltare personală", informează Realitatea TV.

Creditele acordate vor putea fi suplimentate cu până la 20.000 lei în cazul în care beneficiarul se angajează sau este angajat pe perioada derulării creditului. Pentru început, nu este nevoie de prea multe acte.

Tot ce trebuie să faceți pentru a lua un credit prin programul Investește în tine de până la 40 de mii de lei, este să veniți la bancă, să completați un formular, să veniți cu actul de identitate iar dacă nu vreți să faceți mai multe drumuri, să aveți și o copie după actele de studii pe care le urmați.

Creditele se vor acorda pe o perioada maximă de finanțare de 10 ani, cu o perioadă de grație de cel mult 5 ani. Prin acest program puteți să cereți bani și pentru medicamente sau intervenții chirurgicale.

Mai multe articole despre:
credit împrumut