MENIU

Era convins că tatăl său este diavolul. Filmul înfiorătoarei crime

Băiatul şi-a ucis tatăl.

O crimă înfiorătoare a avut loc în Sălăj, unde un tânăr de 33 de ani şi-a ucis cu cruzime tatăl, în timp ce acesta dormea.

Liviu Buciu din Bănişor şi-a ucis tatăl, de 64 de ani, sâmbătă. Şi-a măcelărit pur şi simplu tatăl, în timp ce acesta dormea, cu mai multe lovituri de secure în cap, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, scrie graiulsalajului.ro

Ucigaşul a fost reţinut imediat după crimă, iar duminică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi depus în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj.

Tânărul era cunoscut ca având afecţiuni psihice. Acesta era cunoscut în comună ca fiind un băiat foarte isteţ şi respectuos.

Prim-procurorul Crin Bologa a declarat că Liviu Buciu va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabilii dacă are discernământ cu privire la fapta săvârşită.

Oamenii din Bănişor spun că cei doi nu s-au certat, erau o familie liniştită, modestă de la ţară. Sătenii au povestit că, imediat după crimă, Liviu a spus că "a fost trimis de Domnul să-l omoare pe tatăl lui, care este diavolul".  

 

 

 

Mai multe articole despre:
crimă crimă salaj fiu tata salaj crima