MENIU

Cozmin Guşă se mândreşte cu fiul său. Andrei împlineşte 18 ani: ce cadou îl aşteaptă la majorat

Andrei Guşă
Cosmin Andrei Guşă, campion naţional la judo

Sărbătoare în familia lui Cozmin Guşă! Fiul acestuia împlineşte 18 ani, iar tatăl sau nu va rămâne dator, mai ales că are toate motivele pentru a-i face băiatului sau un cadou de neuitat! Andrei are rezultate foarte bune pe plan şcolar şi sportiv.

Cozmin Guşă este un tată fericit. Patronul postului Realitatea TV se mândreşte cu cei doi copii ai săi, faţă şi băiat. Marţi, Andrei, fiul sau, va împlini vârstă majoratului, iar până acum, părintele sau nu are vreun motiva din cauza căruia să se plângă când vine vorba de cel care-i va duce numele mai departe.

Dimpotrivă, tânărul aflat la o vârstă destul de dificilă, îi face numai bucurii.

De curând, acesta a fost acceptat la Universitatea din Rotterdam, la Facultatea de Ştiinţe Economice. În plus, Andrei este un sportiv de mare valoare, practică judo, iar în până acum a reuşit să câştige nenumărate premii şi trofee pe plan intern şi internaţional.

Astfel, din septembrie se va pregăti cu lotul naţional de seniori al Olandei, însă, în competiţii, va apăra, în continuare, tricolorul.

Tatăl sau nu va rămâne dator, iar cu ocazia acestui eveniment îi va face fiului sau un cadou special. Astfel, tânărul jodoka va primi o maşină. Contactat telefonic, Cozmin Guşă a confirmat acest lucru: "Aşa e, o să-i iau o maşină, o maşină de litraj mic, la mâna a două. Când va câştigă banii lui din judo, atunci o să-şi cumpere el modelul pe care îl vrea", a spus jurnalistul, citat de cancan.ro.