MENIU

Cozmin Guşă: Firea joacă tactic, câştigă teren în faţa lui Dragnea

Liviu Dragnea pierde teren în PSD, iar ceea ce face Gabriela Firea este un joc tactic, apreciază consultantul politic Cozmin Guşă. Primarul general al Capitalie are nevoie de PSD, aşa că repoziţionarea taberelor ar ajuta-o.

"Gabriela Firea joacă tactic. În mod nomral işi doreste să facă parte din PSD, iar această scrisoare vine ca o punere de acord, a vrut să arate că lupta ei este şi în interesul partidului, tocmai de aceea şi recunoaşte rolulu PSD, nu al lui Liviu Dragnea, în câştigarea Primăriei generale."

Guşă: La Bruxelles s-a stabilit: dacă nu scapă de Dăncilă, România poate pierde şefia UE

Dovada că abordarea Gabrielei Firea a avut ecou vine şi din reacţiiile unor nume grele, este de părere Cozmin Guşă. "Gabriela Firea are acest avantaj că joacă o miză corectă. Cine din PSD nu crede că partidul a luat-o razna sub conducerea lui Liviu Dragnea - aproape nimeni, cine îl mai sprijină pe Dragnea - fidelii săi care sunt răsplătiţi cu funcţii?"

Din perspectiva ostilităţilor din ultimele zile, Cozmin Guşă crede că sfârşitul săptămânii ar putea aduce evoluţii extrem de interesante. "După aceste zile de luptă în care a dovedit că are anduranţă, e de urmărit weekendul, pentru că acum se adună găştile din PSD şi se consultă, de această dată pare evident că Dragnea a pierdut cârma şi că jocurile lui vor duce la pierderea puterii," a comentat Cozmin Guşă.

Cozmin Guşă: Nominalizarea Adinei Florea la şefia DNA ridică multe semne de întrebare

Mai multe articole despre:
Gabriela Firea