MENIU

Cozmin Gușă, după dezvăluirile lui Mircea Negulescu: Coldea - fondatorul acoperiților din politică, Ponta - lovit dur după implicarea ilegală în justiție

Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă confirmă dezvăluirile făcute de Realitatea PLIUS din culisele statului paralel. Gușă subliniază că fostul procuror Mircea Negulescu a făcut „cele mai spectaculoase devoalări din culisele statului paralel”. În plus, el spune și despre Victor Ponta că este lovit dur de dezvăluirile implicării ilegale din justiție. 

 

„Portocală a invadat piața publică cu cele mai spectaculoase devoalări din culisele STATULUI PARALEL. Despre Coldea știm deja că este fondatorul și sprijinitorul adunăturii de acoperiți ai SISTEMULUI, grupați în USR-PLUS, formațiunea ce ține ocupat locul de alternativă politică în România”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook. 

Negulescu, dezvăluiri despre relația Coldea-Ghiță: implicarea STATULUI PARALEL în alegeri. Decizii luate în birourile structurilor SECRETE

Reacția analistului politic vine după seria de dezvăluiri făcute în exclusivitate la Realitatea PLUS de fostul procuror Mircea Negulescu.

Mircea Negulescu, despre Ghiță și STATUL PARALEL: ”Nimic nu mișca fără COLDEA” | Cum controlează fugarul Ghiță afaceri de milioane

Mai mult, Cozmin Gușă vorbește și despre fostul premier Victor Ponta, la adresa căruia fostul procuror Mircea Negulescu a lansat acuzații grave.

„Pontache este lovit dur și coroziv de dezvăluirile implicării ilegale în justiție, dar mai ales de operațiunile de protecție ale capitalului rusesc de la LUKOIL, acțiuni pe care le-a executat din fotoliul de premier al Guvernului României. E de notorietate că el se află azi sub “paza și protecția” fostului șef SIE Silviu Predoiu. Ce nu e vizibil public, dar e cunoscut, este că Ponta se mișcă în politică și sub coordonarea nașului său de la a doua cununie, George Maior, ambasadorul nostru în SUA, cel atât de blamat, audiat sau retras din funcție, încât până și amatorii s-au prins că sunt doar operațiuni de fațadă”, susține Cozmin Gușă.

Dezvăluiri BOMBĂ: Ponta și relația cu rușii. Cum se organizau întâlnirile șefilor Lukoil cu procurorii | Negulescu: ”S-au făcut presiuni”

Acesta mai vorbește și despre trusturile de presă cumpărate cu sacoșele cu bani din Bulgaria. 

„Portocală nu detaliază, însă am spus-o eu public acum vreun an, când m-am enervat pe atacurile furibunde pe care le desfăsurau TOLO și “echipajul lui de acoperiți” la adresa judo-ului românesc: este vorba despre celebra și netransparenta operațiune prin care GSP a fost achiziționată de la trustul INTACT, unde banii n-au venit de la RINGIER din Elveția, ci din Bulgaria”, a mai scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Mircea Negulescu, acuzații fără precedent: Trusturi de presă, luate cu bani la SACOȘĂ. Banii veneau în România via Bulgaria