MENIU

Cozmin Gusă aruncă bomba! Pe cine a dat vina Coldea la audierile DNA: Șefa acoperiților a luat bani tot de la Trăilă. Cine e "Anaconda"

Cozmin Gusă aruncă bomba! Pe cine a dat vina Coldea la audierile DNA: Șefa acoperiților a luat bani tot de la Trăilă

Florian Coldea ar fi dat vina la audierile maraton pe Dumitru Dumbravă, deși amândoi ar fi fost mână în mână la comiterea șantajului. Sunt declarațiile în exclusivitate la Realitatea PLUS făcute de analistul politic Cozmin Gușă. Potrivit acestuia, fostul general Dumbravă a primit măsura controlului judiciar deoarece suferă de o boală gravă. 

"Din punct de vedere juridic, era posibil sa i se dea catuse celui care avea vina si erau probe directe - Dumitru Dumbrava - insa cert lui medical care arata o recidiva a unui cancer l-a ajutat cumva sa obtina doar control judiciar. Probabil ca verdictul a fost de arestare daca n-ar fi fost aceasta boala.

Pe surse, de la UM-urile de presa, in audierile de ieri (de joi - n.r.), acest Coldea a dat vina pe cel bolnav, pe Dumbrava. Ii convine acest lucru. In schimb, din traseul banilor, se vede ca el e intr-o culpa penala pentu ca a incasat bani de consultanta, fara sa presteze acea consultanta.

Gușă: Coldea și Dumbravă, șefi de grup infracțional organizat. Sistemul Statului Paralel se zguduie puternic, prima consecință, de tip electoral, va fi înfrângerea lui Nicușor Dan

O sa gasiti generali din SRI, retaua rezervistilor despre care vorbim de vreo 7 ani acuma, de cand a iesit Coldea de acolo, beneficiari ai contractelor de la Traila. Traila, elevul si partenerul lui Valeriu Stoica.

O sa o gasiti pe celebra Anaconda, sefa acoperitilor din SRI pe vremuri, care trecand in rezerva, a luat bani tot de la Traila prin intermediul lui Dumbrava", a declarat Gusa.