MENIU

Cozmin Gușă va prezenta un nou talk-show la Realitatea TV

Cozmin Gușă se pregătește să intre în echipa de prezentatori ai postului Realitatea TV.  Începând de vineri seară, de la ora 20:30, Gușă va modera emisiunea ”România 2019”, un talk-show senzațional despre subiectele zilei din politică, Justiție, mediul de afaceri și mass-media.

Cozmin Gușă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt județ al României. Formatul producției TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, printre care avocați, afaceriști sau profesori universitari.

Emisiunea debutează vineri la București, iar echipa de producție a contactat deja numeroși invitați pentru edițiile care vor avea loc în întreaga țară.

"Sper să fie o veste bună pentru telespectatorii noștri actuali. În lunga mea acitivtate publică, de peste 20 de ani, ca jurnalist și consultant, am încercat să dau răspunsuri. Cât am reușit, asta vor trage concluzia telespectatorii. Chiar și în cărțile pe care le-am scos am incercat să explic și să atenționez asupra evenimentelor politice și conomice din România. A treia mea carte a a fost despre geopolitică. Am decis ca, într-o perioadă dificilă pentru România, să fac trecerea de la răspunsuri la întrebări. Emisiunea ,,România 2019'' va începe vineri, la ora 20:30, în București, și va continua, fără un program fix, în diferite județe, unde vom incerca să aflăm de la oameni, din diverse domenii de activitate, cum arată România în viziunea lor. Vom avea invitată o echipă din societatea civilă, reprezentată prin afaceriști, avocați, doctori, sociologi. A doua echipă de jurnaliști, trei persoane de la centru, iar a treia echipă va fi compusă din politicieni. Ideal ar fi să avem prezenți politicieni de pe toate cele trei eșichiere: stânga, dreapta și centru. A venit vremea să ne lămurim despre cum stă treaba cu politica, justiția, capitaliștii și mass-media. Vom analiza starea de fapt a acestor domenii, prezentul și cum arată viitorul. Vom discuta teme pe care să înțelegem mai bine cum stăm azi.

Vor fi invitați prestigioși politcieni și jurnaliști. Evident, în emisiune vor fi prezenți și colegii mei, precum Denise Rifai, Octavian Hoandră sau Andra Miron, pentru că este nevoie de expertiza lor, dar ei, la rândul lor, trebuie să și ințeleagă mersul vieții.

Joi, vineri și sâmbătă vor fi trei emisiuni, din trei județe, cu emisiuni care vor arăta și specificul locurilor. Pe lângă invitații de bază, vom avea invitați și oameni care să ne spună cum arată Doborbgea, Muntenia, Banatul au alte zone", a spus Cozmin Gușă.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv emisiune tv cozmin gua romania 2019