MENIU

COVID-19. Rusia deschide cinematografele şi reia zborurile internaţionale

Rusia

Rusia deschide cinematografele şi reia zborurile internaţionale după patru luni de restricții din cauza noului coronavirus. În acest moment, Rusia este pe al patrulea loc în clasamentul mondial al celor mai afectate ţări de COVID-19.

 

După patru luni, Rusia redeschide cinematografele şi reia zborurile internaţionale. În această perioadă au fost impuse măsuri stricte de protecţie, dar nu au fost respectate întocmai. 

În cazul cinematografelor, cererea a fost destul de mare, dar organizatorii au trebuit să ţină cont de distanţarea socială. Scaune goale s-au lăsat doar între grupuri. Asta după ce le-a fost măsurată temperatura. A fost impusă şi purtarea măştilor, doar că unii nu au respectat măsura.

Tot după patru luni s-au reluat şi zborurile internaţionale.

Nicio restricţie impusă doar pentru trei ţări. Regatul Unit, Turcia şi Tanzania. În rest, Rusia vine cu propriile reguli, scrie Mediafax.

Rusia ocupă locul patru în clasamentul mondial al celor mai afectate ţări de COVID-19.

Până duminică, în Rusia erau raportate 850.870 de îmbolnăviri. În același timp, 14.128 de oameni au pierdut lupta cu boala provocată de noul coronavirus. Pe de altă parte, Rusia raporta 650.173 de persoane vindecate până pe 2 august.