MENIU

COVID-19: Primarul din Târgu Jiu a ieșit din izolare. Ultimul test, negativ

Primarul Marcel Romanescu

Primarul Marcel Romanescu revine vineri la serviciu, după două săptămâni în care a stat în izolare. Ultimul test făcut de edil a ieșit negativ.

Romanescu s-a autoizolat la domiciliu pe 29 iunie după ce a intrat în contact cu un salariat al Aparegio, testat pozitiv pentru Covid-19. În ultimele zile, atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Adrian Tudor. Inițial, viceprimarul Aurel Popescu a fost desemnat pentru acest lucru, dar și el a fost izolat la domiciliu pentru două săptămâni după ce a intrat în contact cu directorul Edilitara, Alexandru Zaharia, testat, de asemenea, pozitiv.

Alături de Romanescu, revin la birou și ceilalți directori care au fost autoizolați acasă în ultimele zile.

„Toți ceilalți colegi din cadrul primăriei, exceptându-l pe domnul Zaharia, care este internat, toți ceilalți sunt în stare foarte, foarte bună. Am ținut legătura permanent cu ei în această perioadă. În câteva zile, va reveni și domnul Zaharia la conducerea societății Edilitara. Și dumnealui, și soția sunt în condiții foarte bune. Vor mai fi testați încă o dată”, a spus Romanescu, citat de realitateadeolt.net

Mai multe articole despre:
izolare covid romanescu targiu jiu primar