MENIU

Covid-19 la Primăria Petrila

Covid-19 la Primăria Petrila

Un angajat al primăriei Petrila, din Valea Jiului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Până pe 30 august, în oraş se desfăşoară o campanie de dezinfecţie în spaţiile publice aglomerate, a anunțat edilul, care a precizat că, deocamdată, nu se pune problema carantinării localității. 

”În oraşul Petrila a crescut numărul de cazuri pozitive de Covid-19 şi, din păcate, avem un coleg din primărie care a fost confimat pozitiv. Petru el s-au prelevat probe marţea trecută şi rezultatul nu a venit decât astăzi. Dumnealui este puţin bolnav şi merge săptămânal la spital şi de fiecare data i se iau probe. Nu prezintă niciun simptom”, a declarat primarul Vasile Jurca, citat de realitateadehunedoara.net

Editul a precizat că în oraş este în desfășurare o campanie de dezinfecţie în spaţiile publice aglomerate, fiind vizate scările de bloc, staţiile de autobuz şi sediile instituţiilor publice. Luna aceasta, activitatea târgului săptămânal organizat în fiecare vineri, la Petrila, a fost suspendată. Întrebat despre posibilitatea carantinării localității, primarul a subliniat că pentru a se lua această măsură ar trebui să existe 75 de cazuri de infectare, în prezent fiind doar 35.

Mai multe articole despre:
covid-19 primaria petrila