MENIU

Cosmin Contra: "Momentele psihologice au fost împotriva noastră. Am pierdut o singură repriză"

România - Germania Euro U21 2019. Cosmin Contra, antrenorul echipei naționale de fotbal, prezent la semifinala cu Germania a echipei România U21 de la Euro 2019, spune că sunt încă lucruri greșite pe care le face România, printre care și faptul că nemții au fost mai rezistenți din punct de vedere fizic decât noi. Faultul la care s-a dat penalty pentru Germania la începutul reprizei a doua, după care nemții au egalat scorul, a părut să fie în afara careului, mai spune Contra.

România - Germania Euro U21 2019. "Momentele psihologice au fost împotriva noastră. Germania a fost mai bună decât noi în repriza a doua. Mi s-a părut că faultul a început în afara careului. Dar sigur există VAR și nu pot fi greșeli la acest nivel. Sunt mulțumit de ce am văzut, e o performanță istorică. Azi au pierdut o singură repriză, nu amândouă. Sunt lucruri care trebuie analizate, anumite lucruri le facem greșit, din punct de vedere fizic nemții au stat mai bine. Cei care joacă la naționala mare au confirmat, alții au arătat că pot să facă pasul oricând. Au adus lumea la stadion. Suporterii au stat cu sufletul la gură", a declarat Cosmi Contra după meciul dramatic din semifinale cu Germania.

Romania a pierdut, 2-4, semifinala cu Germania de la EURO U21

România - Germania Euro U21 2019. Romania - Germania la EURO U21 s-a încheiat cu un rezultat prost pentru tricolori. Am pierdut, 2-4, după ce am făcut o primă repriză de vis. Puşcaş a marcat două goluri în primele 45 de minute, iar în prelungirile primei părţi acelaşi Puşcaş a mai ratat o ocazie imensă.

România - Germania Euro U21 2019. În repriza a doua, Romania a căzut. Fizic şi psihic. Nemţii ne-au luat tare, cu un gol în minutul 51, din penalty, după care, pe finalul meciului, au marcat gol după gol. Romania U21 şi-a încheiat, astfel, aventura foarte frumoasă de la Campionatul European de tineret.

Mai multe articole despre:
Cosmin Contra EURO U21