MENIU

Coronavirus România. Cum muncesc parlamentarii de la distanță. Dialog cu un deputat trezit din somn VIDEO

Parlamentul online. Cum muncesc parlamentarii în timpul epidemiei de coronavirus

Deputații se adaptează mai greu cu munca online în aceste zile de epidemie de coronavirus. Deputații  Ionel Floroiu (PSD) și Tinel Gheorghe (PNL) au fost protagoniștii unor scene incredibile în Camera Deputaţilor, la votul online de joi. Ascultați dialogurile!

 

Deputatul PSD Ionel Floroiu  a fost trezit din somn de preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu, şi nu numai că nu a ştiut cu cine vorbeşte dar nici nu a ştiut despre ce vot este vorba, scrie g4media.ro.

Ionel Floroiu este la primul mandat de deputat. Acesta a fost ofiţer de miliţie şi apoi de poliţie la Serviciul Evidenţa Populaţiei, a condus Garda de Mediu Bacău şi a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bacău.

Dialogul dintre secretarul Camerei Deputaților Daniel Suciu (PSD) și colegul său de partid deputatul de Bacău Ioan Floroiu poate fi urmărit și ascultat mai jos:

Ionel Floroiu: Alo!

Daniel Suciu: Te auzim.

Ionel Floroiu: Bună ziua, da, spuneţi.

Daniel Suciu: Eu spun, dar dumneavoastră trebuie să spui Nelu cum votezi la proiect şi la amendament.

Ionel Floroiu: Dar nu mi-aţi spus cu cine sunt în direct acuma?

Daniel Suciu: Cu Camera Deputaţilor, Nelu.

Ionel Floroiu: Te-am recunoscut după voce. Habar nu am, am dormit. Nu ştiu ce s-a întâmplat între timp. Acum m-am trezit.

Daniel Suciu: Nelu, o să revenim puţin mai târziu.

Ionel Floroiu: Da, să mă uit şi şi eu şi reveniţi puţin mai târziu să mă documentez.

Dialogul poate fi ascultat în VIDEO-ul de mai jos:


Și deputatul PNL Tinel Gheorghe a fost protagonistul unui moment special, mai scrie g4media.ro. El a refuzat să voteze și a acuzat conducerea Camerei Deputaților că „își bate joc de parlamentarism”. 

Dialogul dintre secretarul Camerei Deputaților Daniel Suciu (PSD) cu deputatul liberal Tinel Gheorghe poate fi urmărit mai jos: 

Tinel Gheorghe: Cine sunteți?
Daniel Suciu: Cu respect, sunt Daniel Suciu, secretarul Camerei.

Tinel Gheorghe: Cine v-a aprobat procedura asta de vot prin telefon?
Daniel Suciu: Mă luați cumva la rost și nu-mi dau seama?

Tinel Gheorghe: Domnu` Suciu, chiar am dus în derizoriu totul. Înțeleg că e stare de urgență, dar chiar să mă puneți să votez prin telefon, vă bateți joc de tot ce înseamnă parlamentarism!

Dialogul poate fi ascultat în VIDEO-ul de mai jos: