MENIU

Coronavirus. Căminul de la școala din Bacău NU va mai fi centru de carantină

Coronavirus. Protest al elevilor și părinților din Bacău față de decizia primăriei de a folosi școala pentru carantină

Schimbare de situație în privința internatului de la o școală din Bacău, care urma să devină centru de carantină pentru pasagerii care vin din zonele cu coronavirus. Prefectul județului a anunțat, marți, că s-a găsit o altă locație.

Veste bună pentru elevii din căminul Colegiului Karpen din Bacău. Prefectul județuluIui a anunțat, marți, că internatul  nu va mai fi folosit drept centru de carantină pentru persoanele care vin din zonele afectate de coronavirus.  Concret, acesta a anunțat că s-a găsit o altă locație, mai exact, o pensiune.

Zeci de părinți, dar și elevi, s-au adunat, luni seară, în fața liceului, nemulțumiți față de decizia primăriei Bacău de a utiliza căminele drept loc de carantină pentru pasagerii care vin din zonele afectate de coronavirus. 

Elevii au fost scoși din cămin fără să știe nici ei de ce sunt nevoiți să se mute, în grabă și fără să fi fost anunțați din timp.

„Este incredibil ce se întâmplă. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni, avem copii la grădiniță, au închis școala, nu ne lasă să intrăm. Nimeni nu vine să ne spună ce se va întâmpla aici”, a declarat unul dintre părinți pentru jurnaldebacau.ro