MENIU

Coronavirus. Primul Drive Cinema din România, după 15 mai. Unde va fi construit

drive cinema Galați Foto: Facebook

Viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman, a anunțat pe Facebook amenajarea unui Drive Cinema în fața Sălii Sporturilor după 15 mai. 

 

Viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman, a anunțat că va fi amenajat un drive cinema, unde gălățenii pot viziona filme din maşină, pentru a putea respecta distanţa socială.

„În perioada dificilă pe care o traversăm, vrem să facem tot posibilul pentru ca dvs să treceţi mai uşor peste acest obstacol al vieţii! În acest sens, respectând ordonanţele impuse, vrem ca în Galaţi să funcţioneze un DRIVE CINEMA la care dvs să veniţi şi să vă bucuraţi de momente minunate în condiţii de siguranţă. Cel mai probabil pe platoul din faţa Sălii Sporturilor” a scris viceprimarul Picu Apostol Roman.

Potrivit proiectului, ecranul pe care vor fi proiectate filmele va avea o lăţime de 14 m şi o înălţime de 7 metri.

Potrivit autorităților, numărul îmbolnăvirilor de coronavirus la nivelul județului Galați a ajuns la 513 până duminică. În orașul Galați, numărul deceselor din cauza COVID-19 a depășit 60, multe dintre cei care au murit fiind din azilurile „Sfântul Ilie” și „Sfântul Spiridon”.