MENIU

Coronavirus. 4 decese și 47 de noi cazuri importate de infectare cu COVID-19 în China. Provincia Hubei ridică măsurile de carantină

China ridica masura de carantina in provincia Hubei

China a raporta patru noi decese şi 47 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, potrivit celor mai recente date oferite de Comisia Naţională de Sănătate, citate de Agerpres. Toate cazurile raportate astăzi au fost importate din străinătate.

Niciun caz nou nu a fost înregistrat în epicentrul iniţial al focarului, provincia Hubei, motiv pentru care autoritatile au decis sa ridice, începând de astăzi, măsurile de carantină care i-au împiedicat pe locuitori să părăsească provincia timp de peste două luni.

Wuhan, capitala provinciei Hubei, va rămâne în continuare în izolare până pe data de 8 aprilie.

Vești bune și pentru locuitorii capitalei Beijing după ce noile cazuri importate au scăzut în ultimele 24 de ore de la 31 la cinci. Scăderea numărului de cazuri importate vine pe fondul redirecţionării tuturor zborurile cu destinaţia Beijing către alte aeroporturi, pentru a permite verificarea şi testarea pasagerilor înainte ca aceştia să poată lua alte curse aeriene care sosesc în capitala chineză.

Din decembrie anul trecut și până în prezent, noul coronavirus a provocat 3.281 de decese în China continentală şi a infectat un număr de 81.218 de persoane, dintre care 73.650 s-au recuperat.

Mai multe articole despre:
china noi cazuri china coronavirus covid-19