MENIU

Ce făcea Vadim Tudor în avionul Stelei! Imagini de colecție cu "Tribunul", filmate în 1988

Corneliu Vadim Tudor a fost un mare susținător al echipei de fotbal Steaua. În anii "80, Vadim Tudor nu a ratat nicio deplasare importantă în străinătate făcută de roș-albaștri.

Realitatea.net prezintă mai jos imagini filmate în toamna anului 1988, puţin cunoscute publicului, din arhiva jurnalistului Cristian Otopeanu.

Secvențele video surprind atmosfera din avionul care i-a transportat la București pe jucătorii echipei Steaua, după un meci câştigat la Moscova, 2-1 cu Spartak. Din delegatia campioanei făcea parte si Corneliu Vadim Tudor, care apare de la minutul 1:12. De asemenea, se vede cum Marius Lăcătuş, marea vedetă a Stelei, fuma în avion.

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Decedat în septembrie 2015, la 65 de ani, Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor și politician. De asemenea, este autorul a patru scenarii pentru teatru radiofonic și a publicat 14 volume de poezie și proză.

În politică, Vadim Tudor a ocupat funcțiile de senator și de europarlamentar. Mai mult, a fondat Partidul România Mare, iar în anul 2000 s-a clasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidențiale și a fost învins în al doilea tur de Ion Iliescu.

 

.