MENIU

Copilul rănit de statuia primăriei este internat la ATI cu șanse minime de supraviețuire - Noi DETALII despre tragedie

Copilul rănit de statuie este internat la ATI

Copilul de 6 ani rănit de o statuie în Primăria Capitalei este în stare gravă, spun medicii și este sub supraveghere la terapie intensivă. Surse spun că nu are prea multe șanse de supraviețuire. Micuțul s-ar fi urcat pe statuia din holul clădirii proaspăt renovată, acuză oficialii primăriei. Ce nu spun oficialii este că statuia era prost ancorată, lucru dovedit de imaginile surprinse la fața locului. 

Copilul de 6 ani rănit de o statuie este în stare gravă, spun medicii și este sub supraveghere la terapie intensivă.

Băiețelul venise în jurul prânzului la primărie împreună cu tatăl său, deoarece acesta avea de rezolvat acolo o problemă.

Potrivit martorilor, copilul a rămas singur pe hol și s-a urcat pe una dintre coloanele decorative. La scurt timp, statueta de un metru a căzut peste el și astfel, a fost grav rănit. Tot martorii susțin că statuia nu era bine asigurată și din această cauză s-a întâmplat acest incident.

Persoanele care erau de față au sunat de urgență la 112. Ambulanța a ajuns în mai puțin de cinci minute și l-a dus pe băiat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. La momentul în care a fost preluat, copilul era conștient.

La fața locului s-au deplasat două mașini de poliție pentru a afla cine este vinovat pentru acest incident.

În momentul de față, continuă cercetările în acest caz. Și Primăria Capitalei a anunțat că desfășoară o anchetă administrativă.

Mai multe articole despre:
copil primarie ancheta