MENIU

Copil ÎNJUNGHIAT de un coleg de clasă în plină stradă: Poliția a întocmit dosar PENAL - Cum se simte adolescentul

Copil înjunghiat

Un copil în vârstă de 12 ani din oraşul Babadag a fost înjunghiat de un coleg, în vârstă de 13 ani, într-un conflict spontan, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea (IPJ) care a întocmit în acest caz dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Copilul se află într-o stare bună.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng, ultetior acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,loviri sau alte violențe".

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

„Agresorul a fost identificat și urmează să fie cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,loviri sau alte violențe.

Cei doi elevi terminaseră cursurile școlii și se îndreptau către domiciliu", a declarat Ioana Nanu, purtătoru de cuvânt al IPJ Tulcea, la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
copil injunghiat de coleg