MENIU

Copil de 7 ani, recuperat de jandarmi din zona Gării de Nord după ce a plecat de-acasă fără să anunțe! Familia îl căuta disperată pe străzi

Copil găsit de jandarmi, în Capitală/ Foto: Facebook
Copil găsit de jandarmi, în Capitală/ Foto: Facebook

Poveste cu final fericit. Un copil de numai 7 ani a reușit să se întoarcă tefăr în sânul familiei cu ajutorul jandarmilor bucureșteni. Micuțul a plecat, luni seara, de acasă fără să anunțe, îmbrăcat total neadecvat pentru vremea de afară. Din fericire, prezența sa a fost observată de angajata unui fastfood din zona Gării de Nord, care i-a alertat imediat pe jandarmi. Urmând indicațiile sale, aceștia au reușit să îl aducă acasă, acolo unde tatăl și bunicii îl căutat disperați. B[iatul se ]ndep[rtase circa un kilometru de domiciliul său. 

"Seara trecută, în jurul orei 20.30, patrula de jandarmi aflată în misiune în zona Gării de Nord a fost sesizată de o angajată a unui fast food despre faptul că în interiorul restaurantului se află un copil ce pare a fi singur.
 
Colegii noștri de la Jandarmeria Capitalei s-au îndreptat spre locul indicat unde l-au găsit pe Denis, un băiat de 7 ani, stând la o masă. Întrebat de jandarmi dacă este însoțit, acesta le-a răspuns că a plecat singur de acasă, fără să anunțe pe nimeni. I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac.
 
Jandarmii l-au îmbrăcat cu una dintre jachetele lor și l-au luat în mașina de serviciu, întrebându-l dacă știe să ofere câteva detalii despre drumul către casă.
 
În urma indiciilor primite de la copil, echipajul a ajuns la adresa de domiciliu, care se afla la aproximativ un kilometru față de Gara de Nord.
 
Tatăl și bunicii erau extrem de îngrijorați și de aproape o oră de când lipsea de acasă Denis, îl căutau pe străzile din apropierea casei.
 
Reîntâlnirea a adus liniște și pentru Denis, dar mai ales părinților și a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora", se arată într-o postare de pe Facebook a Jandarmeriei Române.
Mai multe articole despre:
copil copil plecat de acasa jandarmi