MENIU

Copil de 3 ani, în comă după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu. Medicii sunt rezervați privind șansele de supraviețuire

Copil de 3 ani, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu/ Arhivă foto

Un copil de trei ani a căzut, joi dimineaţă, de la etajul al cincilea al unui bloc din municipiul Sibiu. Micuțul a fost intubat de un echipaj SMURD şi transportat la spital, inconştient. La momentul transmiterii acestei știri, copilul este în comă, cu mai multe traumatisme, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. O anchetă a fost deschisă de poliție. Pentru moment nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs acest incident.

UPDATE 12:00 - Băieţelul care a căzut de la etajul 5 al unui bloc este în comă, cu mai multe traumatisme, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Pediatrie, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, doctorul Ioana Mătăcuţă.

"Pacientul este în comă, hipotermic, intubat şi ventilat mecanic, dar stabil hemodinamic. A fost internat în secţia ATI şi se continuă investigaţiile. Prognosticul la acest moment este rezervat", a precizat Ioana Mătăcuţă.

Copilul a fost transportat joi dimineaţa în stare gravă la Spitalul de Pediatrie după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ - „În această dimineaţă, la ora 08.22, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că un copil în vârstă de aproximativ 3 ani este inconştient, pe un trotuar de pe strada Bârsei din municipiul Sibiu. La faţa locului au intervenit poliţişti şi echipaje medicale, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre un copil în vârstă de 3 ani care ar fi căzut de la etajul 5 al imobilului unde locuia”, a anunţat, joi, IPJ Sibiu.

Conform sursei citate, un echipaj SMURD l-au intubat pe micuț. Copilul a suferit multiple traumatisme severeș și era inconștient când a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Mai multe articole despre:
copil 3 ani copil cazut etaj copil sibiu sibiu