MENIU

Mai mulți copaci căzuți au blocat traficul feroviar și circulația rutieră. UPDATE

Copaci căzuți din cauza vremii rele

Vântul puternic din ultimele ore, în special în zonele din vestul și centrul țării, au perturbat traficul feroviar și cel rutier. În jurul orei 11, circulația feroviară între Petroșani și Simeria era oprită în zona stației Merișor din cauza unui arbore căzut pe linii. Un alt copac căzut a blocat traficul feroviar și între Brașov și Predeal.

UPDATE 13.00. Un alt copac căzut a blocat traficul feroviar între Timișul de Sus și Predeal. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina prăbușirii unui arbore pe linia de cale ferată (ca urmare a vântului puternic), circulația feroviară pe magistrala 300 este momentan oprită între stațiile Timișul de Sus și Predeal, în județul Brașov. Din acest motiv, deplasarea a trei trenuri de persoane este afectată.

Trafic blocat și pe DN1E Râșnov-Poiana Brașov din cauza unui arbore căzut pe șosea. De asemenea, la primele or ale dimineții, din cauza prăbușirii unui arbore pe carosabil, traficul rutier s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina prăbușirii unui arbore pe carosabil, ca urmare a vântului puternic, circulația rutieră pe DN 1E (Râșnov-Poiana Brașov) este întreruptă pe ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina prăbușirii unui arbore pe linia de cale ferată (ca urmare a vântului puternic), circulația feroviară pe secția CF 202 Petroșani - Simeria este momentan oprită în zona stației Merișor (județul Hunedoara). Din acest motiv, un tren personal și-a întrerupt deplasarea, până la remedierea situației.

Centrul INFOTRAFIC a informat că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7 Sibiu — Râmnicu Vâlcea s-a reluat în condiții normale. Din cauza prăbușirii unui arbore pe carosabil, traficul se desfășurase îngreunat, pe un fir alternativ, la km 238, în zona localității Câineni.

Mai multe articole despre:
vreme rea copaci căzuţi