MENIU

Coordonatorul PNRR, concediu în plin scandal legat de banii UE, în ciuda interdicției premierului Cîțu. Cum răspunde Toderaș

Nicolae Toderaș, coordonator cu rol tehnic al PNRR / Foto: Facebook Nicolae Toderaș

Coordonatorul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Nicolae Toderaș, a plecat în concediu la câteva zile după ce premierul Florin Cîțu a cerut în mod expres ca până la aprobarea finală a PNRR nici un funcționar implicat în gestionarea Planului să nu-și ia liber. 

"Concediul lui Nicolae Toderaș reprezintă niște zile ramase din 2019 și a fost stabilit cu mult timp înainte și a fost aprobat înainte sa apară decizia Premierului.

Doar unul din 30 de oameni care lucrează pe PNRR este în concediu. În perioada aceasta sunt discuții pe partea de costing, domeniu de care nu se ocupa direct Nicolae Toderaș, deci nu afectează cu nimic lucrul pe PNRR", se arată într-un răspuns la informațiile apărute în spațiul public legate de concediul coordonatorului PNRR.

Vă reamintim că Nicolae Toderaș a fost numit de către ministrul Cristian Ghinea coordonator cu rol tehnic al PNRR pe 18 ianuarie 2021.

Mai multe articole despre:
nicolae toderas concediu pnrr