MENIU

Consumă miere de albine cu scorţişoară în fiecare zi! Iată care sunt beneficiile

Mierea și scorțișoara au fost folosite împreună de secole. Aceste produse sunt extrem de populare în medicina tradițională. 

Iată ce beneficii uriașe au pentru sănătate:

Previn îmbătrânirea – Mierea conține fenoli, enzime, flavonoide și acizi organici, toți antioxidanți puternici. Scorțișoara conține polifenoli care previn îmbătrânirea. 

Îmbunătățesc funcția inimii – Mierea crește volumul de sânge care ajunge la inimă și conține antioxidanți care previn formarea cheagurilor de sânge. Scorțișoara reduce colesterolul “rău” și crește nivelul de colesterol “bun”.

Luptă cu infecțiile bacteriene – Mierea este un antibiotic natural care distruge bacteriile. Scorțișoara are proprietăți antibacteriene, anti-inflamatorii și antifungice.

Te ajută să slăbești – Scad greutatea mai repede, dacă sunt folosite împreună cu o dietă sănătoasă și sport. Înlocuiește zahărul și dulciurile cu miere. Bea un pahar de apa cu o linguriță de miere și jumătate de linguriță de scorțișoară cu 30 de minute înainte de micul dejun și cu 30 de minute înainte de somn.

Scad nivelul de zahăr din sânge – Este dovedit că mierea reduce nivelul de zahăr din sânge. În combinație cu scorțișoară, previne diabetul.

Mai multe articole despre:
sănătate miere diabet beneficii scorţişoară