MENIU

Constantin Enceanu, MĂRTURII despre Benone Sinulescu: „Întâlnirea cu el era cu zâmbetul pe buze” - Clipa despărțirii de maestrul folclorului românesc

Constantin Enceanu

Interpretul Constantin Enceanu a vorbit, în exclusivitate la Realitatea PLUS, despre momentele de excepție petrecute în preajma lui Benone Sinulescu, artisul-simbol al României, care a plecat dintre noi la vârsta de 84 de ani.

„Iată că, din nefericire, încă un luceafăr din folclorul românesc ne părăsește. Am avut onoarea să-l cunosc, am fost amici. Întâlnirea cu el nu putea fi decât cu zâmbetul pe buze, era un om vesel.

Pe lângă faptul că era un om cu poantele la el, în jurul lui nu era o atmosferă tesionată, iar pe scenă te facea să uiți de emoții. Am multe amintiri cu el. În urmă cu doi ani am participat la un spectacol de Ziua Națională a României, la Roma. Era plin de energie”, a spus Constantin Enceanu, sâmbătă, la Realitatea PLUS.

Trupul neînsuflețit al îndrăgitului interpret de muzică populară - Benone Sinulescu a fost depus în foaierul Teatrului din Arad. Acolo, prietenii, colegii și familia îi aduc un ultim omagiu.

Artistul s-a stins din viață la 84 de ani, acasă. Avea de mai multă vreme probleme de sănătate însă complicațiile apărute în urma unei pneumonii i-au provocat decesul. 

Mai multe articole despre:
constantin enceanu benone sinulescu amintiri