MENIU

Constanţa: Un şofer băut şi fără permis a lovit un autoturism al Poliţiei

<p>Accident &icirc;ngrozitor</p>

Un bărbat de 35 de ani, din Eforie Sud, este cercetat de poliţişti după ce, sâmbătă dimineaţă, a lovit o maşină a Poliţiei, în timp ce încerca să tragă pe dreapta la semnalul agenţilor de circulaţie, oamenii legii descoperind apoi că acesta nu avea permis de conducere şi urcase băut la volan.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04.00, un echipaj de Poliţie Rutieră, aflat în misiune pe strada Călugăreni din municipiul Constanţa, a făcut semnal de oprire unui autoturism Honda Civic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Încercând să oprească, şoferul autoturismului a acroşat cu partea dreaptă autospeciala de poliţie Logan MCV, care era parcată regulamentar în afara părţii carosabile. Impactul nu a fost puternic, cele două maşini suferind avarii minore.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat de 35 ani, din Eforie Sud, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi nu poseda nici permis de conducere.

Mai multe articole despre:
accident Constanţa şofer maşină băut