MENIU

Consilierul local care s-a filmat în duș a ajuns faimos peste hotare. Cum râd britanicii de politicianul dezbrăcat

Foto: Captura LadBible

Alberto-Iosif Caraian, consilierul PSD din cadrul Primăriei Sectorului 1, care a făcut deliciul presei prin apariția sa sub duș în cadrul unei întâlniri online a Consiliului Local, a ajuns mai faimos decât probabil își dorea să fie. Mai concret, un site de știri din Marea Britanie se amuză copios pe seama evenimentului.  

„Unii români l-au cunoscut pe unul dintre colegii lor puțin mai bine decât și-ar fi dorit probabil după ce acesta s-a prezentat la o întâlnire Zoom ud și gol. Acest lucru ar fi fost benefic dacă Alberto-Iosif Caraian ar fi prezentat o idee pentru un film pentru adulți unui potențial studio, dar Caraian nu este un star de film pentru adulți. Cel puțin, nu avea de gând să fie, dar a făcut o audiție destul de bună când s-a prezentat la muncă,” scrie LadBible.

„Nefericitul apel Zoom al lui Caraian nu numai că aduce la viață cele mai mari temeri ale unui angajat care  merge prin casă gol cu laptopul deschis, dar întruchipează și cele mai mari coșmaruri ale unor șefi despre ceea ce se întâmplă când angajații lor „lucrează” de acasă,” mai scriu jurnaliștii britanici.

„Caraian nu a făcut nici un efort imediat să se ascundă, aparent evident pentru faptul că adusese toată întâlnirea cu el la duș, și în schimb și-a șters apa de pe față, în timp ce președintele făcea tot posibilul să-și rețină un zâmbet. Chiar și după ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, Caraian nu a avut noroc să-și recapete intimitatea, întrucât a bătut pe ecran fără succes. La un moment dat părea că l-a spart, dar pieptul gol al lui Caraian s-a întors repede pentru ca toată lumea să-l vadă,” se mai amuză editorii site-ului britanic.

„Privitorii au strigat după Caraian să închidă aparatul de fotografiat, dar el a împărtășit o explicație panicată în legătură cu luptele sale: „Dar nu pot să închid, nu pot să închid, îmi cer scuze. Nu știu cum să închid,” mai povestesc jurnaliștii felul în care a decurs evenimentul mai puțin obișnuit.