MENIU

CONGRES PSD în 20 decembrie? Dan Șova: "Nu cred că e bine, toți nervii sunt întinși"

Victor Ponta, chemat la Congres

Congresul PSD ar putea avea loc pe 20 decembrie 2014, conform unor surse DC News. Liderul PSD, Dan Șova, invitat la emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV a declarat că nu este un lucru bun ca partidul să se grăbească și să ia decizii pripite deoarece "nervii sunt întinși în partid".

Pierderea acestor Alegeri ne-a luat prin surprindere pe toți. Nici mie nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineață. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis, filialele noastre din teritoriu au lucrat foarte bine, și-au făcut datoria. Și totuși am pierdut cu un milion de voturi. Am pierdut din cauza campanie conduse la sediul din Kisselef și cineva trebuie să facă pasul înapoi. Însă organizarea rapidă a unui Congres, în momentul în care toți nervii sunt întinși, nu este un lucru bun. Nu cred că este bine să avem un Congres în decembrie, ci mai degrabă în februarie, martie", a declarat Dan Sova la "Jocuri de Putere".

Conform unor surse DC News, Congresul PSD va avea loc pe 20 decembrie 2014, informația a fost parțial confirmată de Liviu Dragnea, în emisiunea "Punctul de întâlnire", de la Antena 3. Acesta a spus că este nevoie de organizarea unui Congres PSD în 2014.

"Congresul PSD va avea loc fie la începutul anului 2015, fie la finalul lui 2014, dar eu sper că va fi în acest an. S-a discutat că va fi în februarie, dar eu susțin că acest congres trebuie să aibă loc la finalul lui 2014. 1 ianuarie ar fi bine să ne găsească cu bugetul aprobat pentru că este un lucru important. În al doilea rând, la începutul 2015 trebuie să fie cu toate procedurile îndeplinite pentru a începe o reconstrucție serioasă a partidului atât doctrinară, cât și organizațională, dar și din punct de vedere al comunicării", a zis Liviu Dragnea.

"Este nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii şi reţelele sociale", a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a preferat să mă ironizeze atunci când am atras atenția că nu poți să ai capacitatea fizică de a conduce și un Minister și o campanie. Din păcate Aroganța este un lucru care se plătește scump în politică. Nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineață. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis", a declarat Dan Șova.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Dan Şova jocuri de putere