MENIU

Conduraru Grup, hidroizolații și termoizolații profesionale în construcții (P)

<p>Conduraru Grup, hidroizolații și termoizolații profesionale &icirc;n construcții (P)</p>
<p>Conduraru Grup, hidroizolații și termoizolații profesionale &icirc;n construcții (P)</p>

Conduraru Grup Construct este fără îndoială compania numărul 1 din industria națională de izolații și impermeabilizări, câștigându-și reputația consacrată în urma sutelor de lucrări finalizate impecabil în ultimii 15 ani, timp în care a operat în sectorul civil, industrial și în transporturi.

Printre beneficiarii mulțumiți ai brandului Hidroizolații Conduraru se regăsesc companii precum: Aeroportul Băneasa, Eximbank, LIDL, Mega Image, Fan Courier, Pirelli România, UTI, Apulum 94, Biofarm, Setum, Advantage, Synergy, Pangram, Isovolta, Soho-Stein, Cubic sau Consolight, printre altele.

Compania specializată în hidroizolații și termoizolații efectuează exclusiv lucrări de înaltă calitate, respectând standardele ISO 9001 și ISO 14001, dar și instrucțiunile exacte predate de către furnizorii parteneri ai materialelor: Apla-Fabryo, General Membrane, Bauder, Soprema și Ravago.

Apa reprezintă pericolul principal pentru orice construcție. De multe ori însă, prevenirea infiltrațiilor se dovedește a fi o misiune grea. Puține sunt lucrările care au trecut testul timpului, asta pentru că de regulă, construcțiile se efectuează în lipsa unor specialiști din domeniu.

Pentru că hidroizolațiile și termoizolațiile merg împreună, Conduraru Grup Construct s-a specializat în această nișă, obținând numeroase certificări în urma instruirii personalului și executând o gamă diversificată de lucrări: hidroizolații pentru terase circulabile, necirculabile, terase verzi înierbate sau reabilitări, hidroizolații pentru fundații, radier, pentru parcări și rampe de acces, hidroizolații pentru pasaje și poduri, impermeabilizări, rosturi dilatare, dar și hidroizolații pentru bazine, piscine, confecții atice sau șape mecanizate.

Chiar dacă aveți nevoie de o lucrare pentru o casă, un bloc, o clădire de birouri, pentru o hală, un pasaj, un bazin sau pentru poduri, tuneluri sau parcări, Hidroizolații Conduraru reprezintă cea mai inspirată alegere, pentru că în afară de portofoliul său impresionant, compania concretizează calitatea lucrărilor oferind o perioadă de garanție contractuală de până la 12 ani.

De fiecare dată când aveți nevoie de intervenții profesioniste, alegeți calitatea, alegeți Conduraru Grup – liderul pieței românești de hidroizolații și termoizolații!

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro
Str. Ulieșului, nr. 15, Sector 2, Bucureşti
0721.724.104 / 0756.724.104 / 021.410.4400
office@hidroizolatii-conduraru.ro / office@conduraru-grup.ro

 

Mai multe articole despre:
Conduraru Grup