MENIU

Condiţii mizere la Spitalul Dorohoi. Imagini șocante, filmate de o mămică internată cu copilul - VIDEO

Sursa foto: monitorulbt.ro / Facebook

Imagini de necrezut au fost filmate de o femeie din județul Botoșani care a ajuns la spital. Aceasta a fost șocată când a văzut că salonul în care a fost internată cu cel mic este plin de mizerie, mucegai și gândaci. Într-un punct de vedere transmis presei locale, conducerea unității medicale a avut o reacție halucinantă. Managerul a declarat că nu poate nega imaginile, dar nici că își poate cere scuze. VEZI VIDEO AICI!

În imaginile postate de femeie pe rețelele sociale se vede salonul în lucru, cu pereții scorojiți și plin de gândaci. Pe lângă mizeria de nedescris, femeia a spus că nu a avut nici apă caldă la Spitalul Municipal Dorohoi.

Reprezentanţii unităţii sanitare recunosc problemele prezentate de pacientă, însă spun că nu își pot cere scuze pentru că situația este una veche. Pavilionul este dat în funcţiune din 1985. S-au făcut reparaţii în cursul anilor, dar tâmplăria este veche şi din acest motiv, spune managerul spitalului, apar şi gândaci.

„Noi nu putem nega acele imagini şi nici nu putem fi ipocriţi să prezentăm tot felul de scuze. Din păcate, situaţia este de aşa natură în momentul de faţă. Pavilionul este dat în funcţiune din 1985. Are 37 de ani. S-au făcut reparaţii în cursul anilor, dar tâmplăria este veche şi apar şi gândaci. 

Noi am făcut dezinsecţie şi vineri şi luni. Facem de câte ori este nevoie, dar din păcate la ora actuală nu putem face mai mult. Toată clădirea este prinsă într-un proiect de reabilitare totală, iar în toamna lui 2023 vom avea clădirea renovată. Până atunci ne descurcăm cum putem. 

Să închidem secţia de pediatrie nu putem. Ar însemna să trimitem totul la Botoşani, într-o perioadă cu adresabilitate crescută. Facem eforturi şi facem tot posibilul să tratăm pacienţii cât mai bine", a spus medicul Valerian Andrieş, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Mai multe articole despre:
mizerie spital dorohoi spital copii dorohoi