MENIU

Condimentul pur şi simplu magic: previne cancerul şi protejează inima. Tu ştii care este?

Condimentul pur şi simplu magic: previne cancerul şi protejează inima. Tu ştii care este?

Condimentul extraordinar care te poate scapa de multe probleme medicale, dacă îl incluzi în meniul tău zilnic. 

Codimentul care previne dezvoltarea celulelor canceroase, atacurile de inimăi și protejează intestinele – ştiai că există un condiment care ajută la menţinerea sănătăţii intestinelor, îmbunătăţeşte digestia, distruge celulele canceroase, previne atacurile de inimă și ajuta la pierderea în greutate?

Ardeiul iute Cayenne – Capsicum annuum – folosit de secole pe post de condiment şi în plan medicinal, este cel care are toate acest proprietăţi. Bogat în vitaminele A, C, complexul B, calciu și potasiu, studiile au aratat că ardeiul iute Cayenne poate reconstrui ţesutul în stomac şi acţiunea peristaltică în intestine.

Mai mult decât atât, ardeiul Cayenne acţionează ca un catalizator şi creşte eficienţa altor plante şi tratamente alternative pentru cancer.

Ardeiul Cayenne creşte temperatura corpului, deoarece stimulează circulaţia şi fluxul sanguin la nivelul pielii. Plantele aromatice care provoacă febră şi transpiraţie au un efect diaforetic (care induc sudoare), ajutând la reducerea febrei și ameliorând congestia răcelii şi sinuzită.

Sursa

Mai multe articole despre:
ardei iute Cayenne condiment condiment magic