MENIU

Concursuri trucate la Primăria Alba Iulia. Edilul liberal, chemat în judecată

Paul Voicu, primar Alba Iulia (PNL)

Posturi moștenite în familie la Primăria Alba Iulia. Viceprimarul PNL a fost chemat în judecată pentru organizarea unor concursuri trucate, relatează realitateadealba.net.


Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici i-a chemat în judecată pe Paul Voicu, viceprimarul liberal cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia, și încă două persoane care au câştigat concursurile organizate de Primărie pentru două posturi publice.

Acțiunea în instanță vine în umra unei sesizări referitoare la organizarea, în vara acestui an, a două concursuri ce vizau posturi în cadrul instituției din Alba Iulia. 

Paul Voicu a devenit primarul orașului Alba Iulia în 15 iulie 2019 după ce Mircea Hava (PNL) a preluat mandatul de europarlamentar. 

Paul Voicu, viceprimar, a fost votat de consilierii locali pentru a conduce Primăria după plecarea lui Hava. Potrivit legii, până la alegerile locale de anul viitor, noul primar își păstrează dreptul de vot în Consiliul Local și primește o indemnizație egală cu cea a funcției de primar.

Vezi despre ce apropiați ai PNL este vorba pe realitateadealba.net!