MENIU

Coloane de mașini spre Litoral, pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Lista completă a șoselelor blocate - INFOTRAFIC

Coloane de mașini spre Litoral, pe Valea Prahovei și Valea Oltului, a anunțat centrul INFOTRAFIC vineri după-amiază. Chiar și pe unele rute ocolitoare spre destinațiile de vacanță se circulă cu dificultate. Vezi lista COMPLETĂ a drumului cu probleme.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis care este situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 16:00.

Pe DN 1 Ploiești - Brașov sunt coloane de mașini în Comarnic și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov, precum și între stațiunile Predeal - Bușteni, în direcția către Ploiești.

Pe DN 7 (Valea Oltului), între Pitești - Sibiu, traficul este îngreunat în loc. Bujoreni și Călimănești, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 39 Constanța - Vama Veche este o coloană de mașini în stațiunea Eforie Nord, în direcția către litoral.

Pe A 1 București - Pitești, traficul este ușor îngreunat la intrarea în capitală.

 

Pe A 2 București - Constanța, circulația este intensă în direcția către Constanța, fără a fi formate coloane de autovehicule. Sunt înregistrate în medie 35-40 autovehicule/minut.

 

Prețurile pe Litoral explodează din nou. În 3 zile începe vârful de sezon, bătaia de joc atinge apogeul

Pe A 3 București - Ploiești, traficul se desfășoară normal.

Pe A 4 Ovidiu - Agigea sunt valori de trafic ușor ridicate în direcția către litoral.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să circule cu multă atenție, în limitele legale de viteză, adaptată la condițiile de trafic, să mărească distanță de siguranță dintre autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii și să evite manevrele riscante și depășirile periculoase.