MENIU

Codrin Ștefănescu dă semnalul: „Vom elibera România de demoni!”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, dă semnalul pentru următoarele două săptămâni de campanie. „Vom elibera România de demonii care încearcă de ceva timp să o confiște”, a anunțat acesta, luni, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, face un apel în rândul susținătorilor partidului, în prima zi de la aflarea celor doi candidați rămași în cursă pentru funcția de președinte al României.

Fostul secretar general al PSD spune, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că greul pentru partid abia acum începe, pentru că trebuie convinși să voteze și cei care NU o apreciează pe Viorica Dăncilă.

„De abia acum incepe greul. Avem doar douā sāptāmâni in care trebuie sā-i convingem pe cei care nu ne-au votat in primul tur. Sā-i convingem cā PSD a luptat pentru unitate, nu pentru dezbinare. Pentru oameni, nu impotriva lor. Pentru pace socialā, nu pentru urā. Pentru drepturi si libertāti, nu pentru abuzuri. Pentru democratia câstigatā cu sânge in Decembrie ‘89, nu pentru protocoale secrete. Pentru români si tarā, nu pentru interese strāine. Si dacā vom reusi asta, atunci vom elibera România de demonii care incearcā de ceva timp sā o confiste!”, a precizat fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.