MENIU

Codrin Ştefănescu iese la atac: Ce tare e Pieleanu, de ce tace Pleşoianu?

Trecut pe linie moartă în PSD, după ce a intrat în dizgaţia noi conduceri Dăncilă-Teodorovici, Codrin Ştefănescu îi ironizează pe noi lideri după publicarea unui sondaj deloc favorabil. 

"Ce tare e Pieleanu ! Tatāl sondajelor, matematician, profet. Tocmai ce-a zis acum la Antena 3 ca PSD nu intra in turul 2 la prezidentiale. Indiferent de candidat. Tiriac sa vina si degeaba! Esec! Cum ne pregatesc din timp expertii āstia ptr vestea cea rea de pe urma. Stie Pieleanu de ce... P.S. De Plesoianu n-a zis un cuvintel. E interzis de sus !", a scris Ştefănescu, pe facebook. 

Reacţia sa a venit după ce sociologul Marius Pieleanu, într-o emsiune la Antena 3, a vorbit despre posibile jocuri de culise în PSD, care ar putea pune partidul în situaţia de a nu putea propulsa un candidat la prşedinţie în turul II. 

„Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”, a precizat Pieleanu.

Mai multe articole despre:
Dragnea Stefanescu