MENIU

Codrin Ștefănescu l-a vizitat iar pe Liviu Dragnea la Rahova: „Vor să-l țină acolo, sā-l umilească, să-l extermine!”

Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu e printre puținii pesediști care mai trec pe la Liviu Dragnea. Acesta și-a făcut un obicei din vizitele la Penitenciarul Rahova, acolo unde se află Dragnea de aprape doi ani, după care să transmită mesajele fostului șef al PSD. De data aceasta, Ștefănescu a anunțat că lui Dragnea i se refuză în continuare dreptul la muncă.

„PSD parcā s-a prăpădit! Nu țipā, nu ia poziție, nu existā! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se incalcā toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astāzi am fost sā-l vād pe Liviu Dragnea! Și am aflat cā i se refuzā in continuare dreptul la muncā, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru cā fiecare zi de muncā inseamnā un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor sā-l ținā acolo, sā-l umileascā, sā-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua sā-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Dragnea ar putea ieși din închisoare în trei luni

Fostul șef al PSD ar putea ieși din închisoare în trei luni, dacă i se aprobă eliberarea condiționată. Avocata sa Flavia Teodosiu a declarat că, la mijlocul lunii mai, Liviu Dragnea ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată.

„Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de maniera de a-i obstrucționa drepturile.

La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată", a spus avocata lui Dragnea - Flavia Teodosiu.

Între timp, Liviu Dragnea încearcă să mai obțină câteva zile libere prin munca în penitenciar și, din cauza stării de sănătate precare pe care a acuzat-o, nu mai este lăsat să lucreze la garajul de la Rahova, ci la spălătorie.

Liviu Dragnea săvârșește la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. El a fost încarcerat pe 27 mai 2019.

Mai multe articole despre:
liviu dragnea