MENIU

Codrin Ștefănescu, către Marcel Ciolacu: Să te unești cu cine? Ferească sfântu’!

Codrin Ștefănescu nu este de acord cu Marcel Ciolacu pe tema guvernului de uniune națională. Fostul secretar general al PSD s-a arătat surprins, vineri seara, de propunerea președintelui interimar al partidului. „Să te unești cu cine? Fereascā sfântu’”, a spus el.

 

„Habar n-am de ce vrea Ciolacu guvern de uniune națională. Că mă tot întrebați asta și n-am un răspuns. Să te unești cu cine? Cu Turcan? Cu Orban? Cu Tomac? Cu foștii aliați din ALDE care ne-au trântit guvernul? Și ne-au trădat fără milă? Cu “prietenii” care ne-au părăsit când ne era mai greu? Cu cei care de trei luni distrug tot ce am construit noi în trei ani? Ferească sfântu’ de așa ceva”, a scris Codrin Ștefănescu, vineri seara, pe Facebook.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că dacă moțiunea de cenzură va fi adoptată, va propune un guvern de uniune națională până în luna noiembrie, „când sunt alegeri la termen”. 

Ciolacu a precizat încă că PSD nu va face "proba" unui Guvern tehnocrat, cu George Maior premier, asa cum propune Norica Nicolai.

Președintele Consiliului Național al ALDE, Norica Nicolai, susține că PSD  și ALDE ar putea face o mutare bombă în cazul în care Guvernul Orban pică prin moțiune sau prin demisia premierului.