MENIU

Codrin Ştefănescu a răbufnit, "nu se mai poate, trebuie să rezolvăm problema cu Firea "

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat că este „obligatoriu” ca social-democrații să tranșeze situația vicepreședintelui Gabriela Firea. Mai mult, el a detaliat scenariul şedinţei. cu interpelări şi "înfierări" la adresa edilului, lansate de lideri social-democraţi. 

„La ședința de luni a Comitetului Executiv Național vom discuta și despre remaniere, vom tranșa probabil și chestiuni interne, câte ne-au mai rămas”, a declarat vineri, Codrin Ștefănescu, potrivit Mediafax.  O problemă care neaopărat trebuie rezolvată, a mai afirmat Ştefănescu, este situația primarului Capitalei şi vicepreședintelui PSD Gabriela Firea, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

„Așteptările mele de la această ședință sunt foarte mari, și anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate și firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate și firesc este obligatoriu să discutăm și să tranșăm veșnicul scandal în care ne implică dna Gabriela Firea și declarațiile care afectează întregul partid”, a explicat Ștefănescu.

Secretatul general adjunct al PSD a mai spus că mai mulți membri CEx, printre care și el, îi vor cere explicații lui Firea.

„Și eu și mai mai mulți colegi vom solicita o discuție tranșantă pe acest subiect și vom cere și lămuriri de la doamna primar general legate de ultimele poziții ale dânsei în spațiul public, despre tot felul de scrisori deschise și de atacuri la adresa președintelui partidului și a partidului în ansamblu”, a precizat liderul social-democrat.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.00, la Parlament. 

sursă foto: FB/Codrin Ştefănescu

Mai multe articole despre:
null