MENIU

COD ROŞU de inundaţii în Banat: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură

COD ROŞU de inundaţii în Caraş-Severin: drum judeţean închis şi străzi inundate, după o viitură
<p>COD ROŞU de inundaţii &icirc;n Caraş-Severin: drum judeţean &icirc;nchis şi străzi inundate, după o viitură</p>
<p>COD ROŞU de inundaţii &icirc;n Caraş-Severin: drum judeţean &icirc;nchis şi străzi inundate, după o viitură</p>

Este cod roșu de ploi abundente, miercuri seara, în Banat. Ministerul Afacerilor Interne anunță că sunt mobilizați pentru a interveni peste 3.300 de pompieri în toate zonele afectate și s-a impus asigurarea rezervei de personal.

De asemenea, mai arată MAI, s-a dispus asigurarea rezervei de personal, pentru a putea fi suplimentate efectivele de intervenție în cazul producerii unor situații de urgență, iar în zonele vizate sunt monitorizate permanent cursurile de apă, pentru a stabili dacă nivelul debitelor acestora poate produce inundații.

Pompierii au intervenit, miercuri seara, în localitatea Borlova, din județul Caraș Severin, unde viitura a înconjurat o casă în care se aflau o femeie și doi minori. Persoanele au fost evacuate preventiv prin improvizarea unui podeț, iar aceștia sunt în afara oricărui pericol, fiind cazați la niște rude din sat.

Judetul Caras Severin (Slatina Timiș)

sursă video: Meteoplus

 

Citeşte continuarea şi vezi mai multe fotografii pe realitateaderesita.net.

 

Şi în zona de munte a judeţului Mehedinţi, o femeie și un bărbat au fost loviţi de trăsnet, iar bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a murit. 

În comuna gorjeană Arcani o persoană a fost surprinsă de o viitură pe pârâul Sohodol şi, din fericire, a fost salvată cu o barcă pneumatică. 

Mai multe articole despre:
inundaţii cod roşu inundaţii