MENIU

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, despre protestul de la metrou: ”Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou”

Clotilde Armand. Foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu

Acuzații dure la adresa sindicaliștilor de la metrou făcute de primarul Sectorului 1. ”Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou”, a reclamat Clotilde Armand, după ce aceștia au declanșat, vineri dimineață, un protest spontan. 

Armand a transmis că cei responsabili trebuie să răspundă în fața legii. 

”Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou. Cei care blochează metroul bucureștean și se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în fața legii. Asemenea gesturi de șantaj sunt de netolerat”, a scris edilul pe Facebook. 

Protestul a fost criticat și de primarul Sectorului 2, care a spus despre sindicaliști că sunt nemulțumiți pentru că ”nu mai pot face un ban necinstit”.

Vineri dimineață, circulaţia metrourilor a fost blocată din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor, care au coborât în tunel, la staţia PiaţaUnirii, şi au împiedicat pornirea trenurilor de pasageri. Protestul are loc în contextul în care conducerea Metrorex a dat ca termen limită data de 2 aprilie pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou, administrate de firma sindicatului. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.