MENIU

Clotilde Armand, mesaj dur pentru Firea: Primăria nu este televiziune de ştiri

Gabriela Firea, o nouă criză după problemele din PSD

Gabriela Firea s-a dezlănțuit după decizia definitivă a instanței, care a decis că toate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei au fost înființate ilegal. Primarul general a atacat USR și a dat de înțeles că respinge decizia definitivă şi executorie a instanţei.

Franţuzoaica Clotilde Armand îi atrage atenţia primarului general că nu este mai presus de lege şi că banii cetățenilor nu sunt banii partidului:

"Cele 22 de companii înființate de dna Firea sunt declarate ilegale de instanță. Acum dna Firea spune că "instanța a fost indusă în eroare" și că noi cei de la USR "plângem de milă firmelor căpușă". Ce nu știe dna Firea este că în România legile trebuie respectate, că dumneaei nu este mai presus de lege, că primăria nu este televiziune de știri și banii cetățenilor nu sunt banii partidul. Și dacă tot a pomenit de "căpușe" poate ne explică dna primar cine sunt directorii celor 22 de companii, cum au fost angajați și ce legături au aceștia cu primăria din Voluntari și cu PSD", a scris oficialul USR pe Facebook.

Gabriela Firea a vorbit minute întregi în fața jurnaliștilor, vineri dimineață, pentru a explica de ce nu vrea să desființeze companiile municipale, după hotărârea definitivă a instanței, care a decis că toate cele 22 de firme sunt înființate ilegal.

"Problema este, din punct de vedere juridic, că aceste societăți sunt legale, funcționează și vor funcționa în continuare, nu pot să fie desființate. Dacă ar fi existat cea mai mică problemă se putea face contestație în 15 zile. Curtea de apel nu a scris și nu a făcut nicăieri ce afirma USR pe Facebook că societațile sunt ilegale", a spus Firea.

Mai multe articole despre:
Gabriela Firea clotilde armand