MENIU

Clotilde Armand îi cere lui Mihai Fifor să desecretizeze toate documentele legate de 10 august 2018

<p>Clotilde Armand</p>

Clotilde Armand consideră ipocrizie din partea ministrului interimar al MAI să ceară protestatarilor să nu uite că suntem într-un stat de drept, pe 10 august

Clotilde Armand, de la USR, consideră ipocrizie din partea ministrului de Interne să facă apel la protestatari pentru a nu uita că suntem într-un stat de drept, în condițiile în care, spune aceasta, chiar ministerul pe care îl conduce acum a omis acest aspect

Politicianul, activistă civică română de origine franceză, a făcut la rândul său un apel către Mihai Fifor să înceapă să desecretizeze documentele legate de 10 august.

”Ministrul de Interne le solicită celor care vor să protesteze în data de 10 august să: ''nu uite niciun moment că suntem stat european în care cetățeanul are dreptul să se exprime în mod liber''.

Stimate dle Fifor, cât de ipocrit puteți fi?! Exact instituția condusă de dvs și Guvernul din care faceți parte a uitat că trăim într-un stat european iar cetățenii au drepturi.

Ce părere aveți dacă lăsăm filosofia declarațiilor la o parte și începeți să desecretizați toate documentele legate de intervenția jandarmilor la data de 10 august 2018? Totuși, trăim într-un stat european... dvs ați spus asta.

PS: Ce mai face colega dvs Carmen Dan?”, întreabă Clotilde Armand pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null